Bannerele Dv.aici 5$ pe luna
Monetize your website traffic with yX Media

23.02.2016

BANI ONLINE CU NEOBUX

NeoBux



Cum pot câștigă bani pe net fără investiții?
   NeoBux este unul dintre cele mai performant site-uri PTC, serviciu global de publicitate gratuit, disponibil in limba engleza și portugheza. Serviciul permite companiilor obținerea a mii de potențiali clienți, prin vizualizarea reclamelor de către membrii NeoBux, pentru durata scurta de timp. După vizualizarea ficarei reclame, membrii primesc, din partea adversarilor, o suma de bani in cont.     Totul este absolut gratuit, nu trebuie sa plătești nimic pentru a începe sa castigi bani pe net din click-uri imediat!
De ce NeoBux?
    Dacă ai timp sa dai 9-10 click-uri pe niște reclame, înseamnă ca poți și tu sa câștigi bani pe net, ușor stand acasă sau la servici în fata calculatorului.
    Tot ce trebuie sa faci este sa te înregistrezi la NeoBux, unul dintre cele mai sigure site-uri PTC, și care plătește membrii instant, indiferent de modalitatea de plata. Crearea unui cont este 100% gratuita și nu necesita mai mult de 1 minut pentru finalizare.
    La 
NeoBux ești plătit cu 0.001$, ca membru standard, pentru vizualizarea fiecărei reclame pentru câteva secunde. 

Și totuși cum câștig mai multi bani?
    Raspunsul la aceasta intrebare este unul foasrte simplu: refererii. Acestia sunt persoane de pe urma carora esti platit la fiecare click pe care ei il dau.           Acestia sunt de doua tipuri: directi(oameni carora tu le-ai recomandat acest site prin link-uri de promovare) si inchiriati( care pot fi închiriați pentru o perioada de timp, plătind o anumita suma de bani). Nimic mai simplu. 
    Câștigi bani pe net în cel mai ușor mod cu putințăfără învestiții

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.